special

Розміщення продуктивних сил і регіоналістика - Стеченко Д.М.

Додаток 18. Виробництво продовольчих товарів на одну особу

Товар

1985

1990

1995

1996

1997

1998

1999

2000

2001

2002

М'ясо включаючи субпродукти 1-ї категорії (промисловий виробіток)

46,3

52.2

18.4

14,7

10,9

7,9

8,5

8.1

6.8

9,5

Ковбасні вироби

15,1

17.3

5.4

4,2

4,1

3,1

3,2

3.6

3,4

4.3

М'ясні напівфабрикати

4.9

5.7

0.8

0.5

0,4

0,2

0,3

0,3

0.5

1,1

Тваринне масло

7,7

8.6

4,3

3,2

2.3

2,2

2.2

2,8

3.2

2.7

Жирні сири (включаючи бринзу)

3.3

3.5

1.4

1.2

0.9

1.0

1,1

1,4

2.2

2.7

Продукція з незбираного молока (у перерахунку на молоко)

111,7

123.9

25,1

17,9

13,1

13,8

14,1

14,2

21,0

24,4

Маргаринова продукція

5,4

5,6

2.1

1.7

1.7

1.9

2.4

3.3

4.1

4.2

Цукор-пісок

122,7

130,9

75,6

64,5

40,2

39,6

37,4

36,2

40,0

33,6

Олія

16,6

20,6

13.5

13,8

10.1

10.2

11.6

19,8

19,2

20,3

Консерви, умовних банок

78,1

93,2

28,0

19,9

23,3

22,3

23,9

26,1

31,7

35,5

у тому числі плодоовочеві

62,4

74,5

20,1

12,0

15,6

14,4

17,5

20,0

24,4

27,5

Хліб і хлібобулочні продукти

144.3

129,1

79.9

67,6

60,5

53,4

50,5

50,1

50,3

48,9

Кондитерські вироби

18,1

21,4

6,1

5,5

6,5

8,0

10,4

13,6

15,0

15,7

у тому числі цукристі

11,3

13.0

3,6

3,5

4,2

5,1

6,6

8,8

9.5

9,3

Макаронні вироби

6.5

6,9

4,3

3,4

2,8

3,3

3,1

2,4

2,3

2,4

Мінеральні води, л

8.1

10,5

3,2

2,9

4,2

6,8

8,5

9,9

13.3

16,8

Безалкогольні напої, л

19,1

29,0

7,2

7,0

8,8

8,9

12,3

13,5

17.5

23.4

Сіль (видобуток)

157.5

160,1

55,7

55,8

51,8

45,8

44,0

46,5

46,1

48,4

Додаток 19. Виробництво м'яса за видами, тис. т

 

1960

1965

1970

1975

1980

1985

1990

1995

1996

1997

1998*

1999*

2000*

2001*

2002*

Всього

911

1 107

1 565

2 215

2 074

2 357

2 763

957

760

553

396

420

400

332

457

Яловичина та телятина

416

506

763

1 012

11 12

1 268

1 494

672

540

429

292

296

277

197

257

Баранина

40,4

24.6

24.8

25,8

12,9

13,9

23,6

19,4

8,3

5.0

2.9

1,9

1.6

1.0

1,0

Свинина

330

445

563

803

548

600

724

156

123

71,5

54,3

78,5

75.5

50,9

64.7

М'ясо птиці

28.2

32,1

73.3

161

229

293

355

65,5

49,5

22.8

29,3

23,7

26.8

64.5

109

Інші види м'яса та субпродукти 1-ї категорії

96.4

99,3

141

231

172

182

166

44.1

39,2

24,7

17,5

19,9

19.1

18,6

25,3

М'ясні напівфабрикати

 

 

64,3

122

206

248

294

39,2

23,7

18,6

12,0

13,3

16.0

26,5

54,0

*Виключаючи свинячі голови.

Додаток 20. Виробництво цукру-піску за регіонами (тис. т)

Регіон

1960

1965

1970

1975

1980

1985

1990

1995

1996

1997

1998

1999

2000

2001

2002

Україна

3877

6686

5973

6035

5302

6247

6791

3894

3296

2034

1984

1858

1780

1947

1621

Області: Вінницька

725

1 092

975

966

660

694

841

488

398

282

295

206

207

200

189

Волинська

64

188

125

124

80

246

221

81

103

68

68

76

71

70

78

Дніпропетровська

18

35

46

57

35

42

72

53

27

34

33

35

48

34

Житомирська

140

223

167

148

133

166

145

107

100

60

48

44

47

57

47

Івано-Франківська

59

84

72

92

32

106

78

36

36

28

23

26

21

20

11

Київська

304

500

421

487

403

397

460

335

427

233

255

206

177

203

166

Кіровоградська

204

422

476

407

469

382

398

234

97

94

112

52

31

56

59

Львівська

124

212

181

288

158

340

284

1 12

1 16

58

49

53

51

45

40

Миколаївська

33

75

166

94

111

190

192

171

82

21

52

38

68

106

60

Одеська

246

306

377

346

400

486

234

212

42

56

127

68

93

172

Полтавська

291

476

424

415

541

518

583

370

199

180

163

141

146

129

136

Рівненська

104

204

146

190

171

197

312

129

170

70

76

96

99

141

55

Сумська

316

483

383

392

319

265

357

188

123

107

81

77

89

92

68

Тернопільська

123

297

274

315

250

426

444

239

337

162

143

152

152

154

106

Харківська

251

369

376

305

396

477

427

320

174

147

114

153

168

168

135

Хмельницька

387

666

461

425

393

538

620

266

259

176

137

139

141

140

97

Черкаська

474

721

672

663

511

563

567

360

271

160

193

159

100

150

94

Чернівецька

161

253

201

161

161

201

203

71

64

64

41

35

37

37

18

Чернігівська

117

157

112

140

III

106

131

81

75

55

44

45

42

38

56



 

Created/Updated: 25.05.2018